Recent, a ieşit din tipar lucrarea „Ghid de sănătate şi frumuseţe”, sub redacţia Boris Nedelciuc.

Chişinău, 2018. Volumul – 216 pagini.

Ghidul a fost aprobat în data de 4 iulie 2018 la şedinţa Consiliului de Management al Calităţii al USMF „Nicolae Testemiţanu” şi este editat cu suportul firmei Amofarm SRL, distribuitor exclusiv al produselor Noreva Laboratoires (Franţa) şi Sebamed (Germania) în Republica Moldova.

Lucrarea constituie o sinteză a celor mai stringente aspecte medicale, juridice şi de management ale serviciilor de medicină estetică în Republica Moldova.

De asemenea, sunt reflectate cu lux de amănunte entităţile nozologice de bază ale dermato-cosmetologiei: seboreea (tenul gras, uscat şi mixt), acneea vulgară (coşurile), rozaceea (boala rozelor), dermatita peribucală (boala stewardeselor), dermatita seboreică (mătreaţa), alopecia androgenică (căderea părului) etc.

În altă ordine de idei, sunt abordate subiecte de perpetuă actualitate, de interes major pentru toate vârstele, dar în special pentru cei tineri: sănătatea sexuală şi reproductivă. Spre exemplu: disfuncţia erectilă, infertilitatea feminină şi masculină, compatibilitatea şi incompatibilitatea sexuală etc.

Pentru că rata divorţurilor este în continuă creştere, în finalul lucrării sunt oferite sfaturi în scopul păstrării iubirii în cuplu.

Ghidul mai curpinde o sumedenie de alte informaţii interesante.

Lectură plăcută!

P.S. Cartea vă aşteaptă în lanţul de librării „Librarius”. Nu ezitaţi să treceţi pragul acestora.