Trăim într-o lume alertă, grăbită, zbuciumată. Drept urmare crește vertiginos numărul persoanelor care se alimentează dezechilibrat, care lucrează ore întregi la birou, în faţa calculatorului, care consumă abuziv și necontrolat diverse medicamente. Iar consecinţele sunt cele care sunt: oboseală cronică, meteorism, constipații, obezitate, hipertensiune arterială, migrene, somn perturbat etc.

Oboseala cronică sau astenia a devenit o adevărată epidemie în societatea contemporană. Aceasta se poate manifesta sub diferite aspecte, afectând pacientul atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, intelectual și sexual: oboseală musculară, oboseală intelectuală, alterarea percepției asupra mediului înconjurător, scăderea vitalității, alterări de personalitate, cefalee, tulburări de somn, scăderea libidoului etc. Un loc aparte îl ocupă astenia în sindromul post-COVID-19.

Prin studii științifice s-a demonstrat că unul dintre cele mai vulnerabile organe interne este ficatul. Acesta, fiind o adevărată “fabrică metabolică” a organismului, îndeplinește peste 500 de funcții vitale: de sinteză, secretorie, excretorie, de stocaj și detoxifiere etc. Iar alterarea funcției hepatice poate pune în pericol celelalte organe și sisteme.

Pentru a restabili funcțiile energetice ale organismului, în general, și ale ficatului, în particular, este nevoie de un stimul capabil să revigoreze procesele metabolice fiziologice. Unor asemenea criterii corespunde Astenor, un produs inovator, de ultimă generație, care are la bază mai multe substanțe active: aspartat de arginină, magneziu, vitamina B6, vitamina B7 (biotina).


Arginina este un aminoacid important ce intervine în procese metabolice esențiale – ciclul Krebs, sinteza oxidului nitric, sinteza creatinei etc. Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, asigurând o funcționare normală a sistemului nervos și contribuind astfel la menținerea sănătății psihice. Vitamina B6 are rol de cofactor enzimatic, contribuind și la activitatea normală a sistemului imunitar, iar biotina este una dintre puținele vitamine ce trece în lichidul cefalorahidian, fiind implicată, de asemenea, și în metabolismul carbohidraților, proteinelor, lipidelor.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 fiole plastic a 10 ml soluție orală.
Posologie: Copii peste 11 ani și adulți:, 1-2 fiole pe zi, la mesele principale. Cură de 3 luni, minim 10 zile/lună.

Un alt colac de salvare pentru omul contemporan, măcinat de stresul cotidian, emoții negative, neliniște, oboseală cronică și somn perturbat îl reprezintă Remostabil, un supliment alimentar cu extracte vegetale (păducel, floarea pasiunii, mac californian etc.), magneziu și triptofan. Spre deosebire de remediile clasice medicamentoase (anxiolitice, sedative, tranchilizante), Remostabilul este un produs naturist, cu acțiune calmantă lejeră, fără senzațiile neplăcute de ”mahmureală postmedicamentoasă”.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule pentru administrare orală.
Posologie: Adulți, 1 capsulă o dată în zi, seara. Cură de 1 lună, uneori 2-3 luni. În funcție de circumstanțe, curele pot fi repetate de 2-3 ori pe an.

În concluzie, dacă vă doriți un ficat sănătos și un somn odihnitor, respectiv o viață fără oboseală cronică și stres cotidian, alegeți formula magică: Astenor + Remostabil.

Pentru mai multe detalii, adresați-vă medicului sau farmacistului. În Republica Moldova, Astenor și Remostabil sunt distribuite sub egida Biessen Pharma și pot fi achiziționate în lanțurile de farmacii ”Felicia” și ”Farmacia Familiei”. De asemenea, produsele pot fi achiziționate prin intermediul magazinului online: www.biessen-pharma.md

  • Din aceeaşi categorie:

Quasix SPF30 cremă, opțiune de succes în tratamentul rozaceei – https://e-dermatologie.md/quasix-spf30-crema-optiune-de-succes-in-tratamentul-rozaceei/