• Ce este Icoone Laser Med?

Este alternativa non-chirurgicală a liposucției. Principalele probleme pe care le rezolvă cu succes Icoone Laser Med sunt: celulita, depunerile de grăsimi, modelarea contururilor feței și corpului, scăderea tonusului pielii, ridicarea tonusului țesuturilor mamare, îngrijirea pielii din zona pieptului și a decolteului, îngrijirea feței. În timpul procedurii se îmbunătățesc procesele metabolice din țesuturi, fiind stimulată producția de colagen și elastină, ceea ce duce la eliminarea excesului de grăsimi, a efectului „cojii de portocală” și a semnelor de îmbătrânire, iar tonusul și calitatea pielii se îmbunătățesc vizibil.

  • Cum funcționează Icoone Laser Med?

Trehnologia MMAS sau stimularea multi-micro-alveolară presupune multistimularea alveolară a țesuturilor, fiind brevetată și utilizată doar în aparatul Icoone Laser Med. Pe aplicatoarele dispozitivului se află două role cu 132 de alveole (orificii în care este creat vacuumul). Datorită lor poate fi stimulată, convențional vorbind, fiecare celulă a pielii. Este ca și cum maseurul nu ar avea 10, ci 264 de degete la mâinile lui. O tehnologie impresionantă, nu-i așa?

Dispozitivul are șase aplicatoare. Unul dublu – pentru a opera cu ambele mâini, dar și aplicatoare mici, cu ajutorul cărora e tratată zona decolteului, feței și chiar a zonei din jurul ochilor. De asemenea, are două lasere: unul diodă și altul LED, care sunt integrate în cel mai mare aplicator. Lungimea undei de 915 nm pătrunde adânc în țesutul subcutanat și descompune celulele grase (adipocitele). Conținutul lor ajunge în limfă și este excretat în procesul de drenaj limfatic. Laserul LED are o lungime de undă de 650 nm. Acesta stimulează producerea de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, textura pielii și combate îmbătrânirea.

  • Care sunt efectele așteptate după utilizarea Icoone Laser Med?

Topirea grăsimilor: Îndepărtează depozitele locale de grăsime, îmbunătățind tonusul pielii de pe suprafețele interioare ale mâinilor, coapselor, dar și de pe abdomen.

Regenerarea țesuturilor: Stimulează producerea de colagen, asigurând un puternic efect anti-îmbătrânire. Îmbunătățește microcirculația și metabolismul celular.

Remodelarea corporală: Minus câțiva cm în volum (talie, șolduri, spate, brațe) doar după câteva proceduri. În medie, se recomandă efectuarea unui curs de 3-9 proceduri, în funcție de indicațiile medicului dermato-cosmetolog.

  • De ce anume Icoone Laser Med?

Stimularea Multi-Micro-Alveolară este 100% naturală și nu are efecte secundare. Pentru potențarea rezultatelor, dispozitivul Icoone Laser Med poate fi combinat cu alte metode de îngrijire corporală.

  • Nota Bene!

Doamnelor și domnișoarelor, vă doriți o siluetă de invidiat? Nu ezitați, apelați la un asemenea tip de modelare corporală.

Pentru mai multe detalii, adresaţi-vă echipei Dermocosmetica SRL, unic importator şi distribuitor autorizat Icoone Laser Med în Republica Moldova.

Telefon: +373-22-835-896,

Fax: +373-22-835-897,

Email: office@dermocosmetica.md.

  • Din aceeaşi categorie:

PlasmoGel, elixirul modern al tinereții – https://e-dermatologie.md/plasmogel-elixirul-modern-al-tineretii/