Imaginaţi-vă că aţi reuşit să daţi timpul înapoi şi că deveniţi mai tânăr şi mai energic cu fiecare zi: pielea se tonifică, se întinde, recăpătându-şi elasticitatea şi fermitatea de odinioară, părul devine mai des şi mai strălucitor, articulaţiile încetează să vă supere, dispare senzaţia de greutate şi durere, întregul organism se reface, iar Dumneavoastră vă simţiţi liber şi uşor. Iar acum imaginaţi-vă că aceasta se poate întâmpla chiar acum şi că nu mai este nevoie să inventaţi maşina timpului.

Mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns în corpul nostru şi el poate fi declanşat chiar acum. Secretul întineririi stă ascuns în sânge şi este pus acolo de însăşi mama natură, care a avut grijă ca în interiorul fiecărui organism viu să existe o sursă regenerabilă de sănătate. Este vorba despre elementele figurate ale sângelui – trombocitele, care conţin nişte proteine speciale, capabile să stimuleze regenerarea celulelor.

Folosind capacitatea unică a factorilor de creştere de a influenţa asupra proceselor regenerative, cercetătorii au elaborat o procedură medicală care poate fi numită fără exagerare “elixirul modern al tinereţii”. PlasmoGel sau PRP-terapia reprezintă, în esenţă, o formă perfecţionată a binecunoscutei tehnologii de tratament cu plasmă – autoplasmoterapia.

Esenţa metodei constă în injectarea în organismul uman a fracţiunilor de sânge cu un conţinut înalt de trombocite, ceea ce permite declanşarea procesului de regenerare celulară. În timpul procedurii, de la pacient se recoltează între 10 ml şi 60 ml de sânge (în funcţie de destinaţie). Pierderea unei cantităţi atât de mici de sânge nu poate avea o influenţă negativă asupra stării de sănătate a pacientului şi nu creează impedimente pentru funcţionarea corectă a organismului.

Pentru obţinerea plasmei cu înalte proprietăţi terapeutice, este nevoie de prelucrarea specială a acesteia. În mod normal, cantitatea de trombocite în sângele uman variază între 150 mii/microlitru şi 350 mii/microlitru, însă pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numărul lor trebuie majorat până la 1.000.000/microlitru. Plasma cu o concentraţie înaltă de trombocite poate fi obţinută prin centrifugarea sângelui în eprubete biotehnologice speciale de marca PlasmoGel.

Eprubetele certificate PlasmoGel permit separarea calitativă a sângelui în 3 fracţiuni: masa eritrocitară, plasmă şi fracţiunea îmbogăţită cu trombocite şi factori de creştere. Plasma trombocitară este obţinută din sângele propriu al pacientului, asigurându-se astfel biocompatibilitatea deplină a substanţei injectate cu organismul, ceea ce exclude apariţia reacţiilor imunologice şi alergice, precum şi posibilitatea respingerii.

Graţie celor comentate mai sus, autoplasmoterapia a devenit, în ultimii ani, o procedură din ce în ce mai populară, aplicată pe larg în diverse domenii ale medicinei: cosmetologie, trichologie, traumatologie, ortopedie, urologie, stomatologie, ginecologie etc. În medicina estetică, spre exemplu, PlasmoGel-ul este indicat pacienţilor care îşi doresc ameliorarea stării  pielii, dar nu vor să apeleze la injectarea cu o substanţă chimică sau artificială, folosind propriile resurse de regenerare ale pielii, fără risc de alergii.

Indicaţii:

 1. Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţei şi îmbunătăţirea vizibilă a texturii şi luminozităţii pielii.
 2. Reducerea ridurilor.
 3. Reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât etc.
 4. Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr rezonabil de foliculi piloşi.
 5. Terapia vergeturilor.
 6. Terapia hiperpigmentărilor.
 7. Tratamentul cicatricilor postacneice.
 8. Reducerea cearcănelor etc.

Contraindicaţii: graviditatea, alăptarea, cancerul de piele, alte forme de cancer, chimioterapia, boli ale sângelui, boli de colagen, infecţii bacteriene, virale sau fungice, alte afecţiuni dermatologice.

Beneficiile PlasmoGel-ului:

 • Stimulează fibroblaştii dermici din matricea extracelulară pentru producţia de colagen nou (neocolageneză);
 • Accelerează procesul natural de vindecare a pielii, prin stimularea mecanismelor naturale de regenerare şi epitelizare;
 • Accelerează procesul de refacere a pielii după un peeling laser sau chimic;
 • Stimulează neovascularizarea – dezvoltarea de noi vase de sânge;
 • Stimulează celulele stem pentru regenerarea şi reconstrucţia ţesutului, respectiv refacerea ADN-ului celular;
 • Rejuvenează şi revitalizează pielea, cu rezultate durabile;
 • Atenuează ridurile de expresie şi şanţurile nazo-labiale, stimulează fermitatea şi elasticitatea pielii, atenuează cearcănele şi cicatricile post-acneice;
 • Hidratează pielea în profunzime, uniformizează tonalitatea pielii;

Nu există reacţii adverse, nu există riscul de contaminare, nu este respins de organism, este non-toxic, folosind propriul sânge al pacientului, componentele plasmei fiind 100% biocompatibile. Ideal pentru reîntinerirea pielii feţei, gâtului, decolteului şi a mâinilor. Rezultatele se instalează dupa aproximativ 15 zile de la efectuarea tratamentului. În mod general, sunt recomandate 2-4 şedinţe de tratament, având rezultate durabile.

Aşadar, persoanele care vor să-şi foloseasca propriile resurse de regenerare, fără risc de alergie sau de a face infecţii, pentru obţinerea unor rezultate cât mai naturale şi cu menţinerea proprietăţilor de elasticitate, fermitate şi strălucire a pielii pe termen lung, pot beneficia de PlasmoGel.

Pentru mai multe detalii, adresaţi-vă echipei Dermocosmetica SRL, distribuitor autorizat PlasmoGel în Republica Moldova.

Telefon: +373-22-835-896,

Fax: +373-22-835-897,

Email: office@dermocosmetica.md.