În perioada 3-7 mai 2022, orașul Iași a găzduit cea de-a XI-a ediție a manifestării știinţifice naţionale, cu participare Internaţională „Primăvara Dermatologică Ieşeană”, organizată de către Asociaţia Dermatologilor din Moldova, România.

De la lansare și până în prezent, Primăvara Dermatologică Ieșeană, ghidată cu multă vocație și dedicație de către prof. univ. dr. Daciana Elena Brănişteanu, preşedinte al Asociaţiei Dermatologilor din Moldova și membru al boardului editorial Health & Beauty Online Journal, s-a poziționat ca un eveniment de o înaltă ținută științifică, tema centrală fiind dermatologia la interfața cu alte specialități.

Primăvara Dermatologică Ieșeană nu este doar un eveniment plin de informații științifice de cel mai înalt nivel, ci și unul al dialogului între generaţiile de specialişti, iar interactivitatea în cadrul prezentărilor este un atribut valoros al acestei manifestări, care atrage în fiecare an un număr impresionant de participanţi – studenţi, rezidenţi, medici specialişti, medici primari, farmacişti, cadre didactice ale universităţilor medicale de elită din ţară şi din străinătate.

Pentru a lectura volumul de rezumate al ediției PDI din acest an, click aici:

https://pdi.ro/2022/wp-content/uploads/2022/04/ProgramVolum-de-rezumate_web.pdf

  • Din aceeaşi categorie:

Noutăți editoriale: Primăvara Dermatologică Ieșeană, volum de rezumate, ediția 2021 – https://e-dermatologie.md/editorial-news-primavara-dermatologica-ieseana-volum-de-rezumate-editia-2021/