Simți că pielea ta nu mai suportă nimic? Simți că orice produs ai încerca să folosești, acesta îți provoacă senzații de mâncărime, înțepături, furnicături, arsuri, înroșire și îți creează o stare generală de disconfort? Răspunsul este unul singur: pielea ta este intolerantă.

Termenul de piele intolerantă este relativ nou și definește acel tip de piele care este extrem de sensibilă, reactivă și iritabilă. Pielea intolerantă are la bază un mecanism ortoergic (contact direct cu substanțe iritante: acizi, baze, tratament cosmetic necorespunzător) și este non-alergică (o reacție inflamatorie fără a identifica un alergen specific).

Pielea intolerantă poate să apară la orice vârstă, pe termen scurt sau lung. Există, însă, și o veste buna: ea poate fi tratată, folosind produse special concepute pentru pielea extrem de sensibilă și reactivă. Esențial este, pentru început, să tratăm pielea intolerantă și apoi orice altă condiție a tegumentului.

Pentru a putea trata pielea intolerantă sunt importante câteva aspecte:

  • Utilizarea unor produse ce protejează și mențin integritatea barierei tegumentare.
  • Folosirea unor produse cu număr mic de ingredienți activi.
  • Folosirea produselor fără conservanți.

Gama de produse Toleriskin de la Ivatherm (România-Franța) îndeplinește întocmai condițiile unui tratament adecvat pentru pielea intolerantă.

Reface ecosistemul pielii prin efect probiotic. Așa cum luăm probiotice în timpul tratamentului cu antibiotice pentru a proteja flora intestinală, putem aplica același principiu la nivelul pielii cu ajutorul gamei Toleriskin, al cărei ingredient activ principal (Ecodermine) reface prin efect probiotic ecosistemul pielii.

Fără conservanți și cu un număr minim de substanțe active, readuce la normalitate pielea intolerantă.

Efectele anti-inflamator si anti-bacterian fac ca produsele Toleriskin să îți aducă starea de confort de la prima utilizare.

Gama Toleriskin conține două produse: Toleriskin lapte demachiant fluid, pentru curățarea zilnică a pielii intolerante, și  Toleriskin cremă calmantă și hidratantă, care, pe lângă restabilirea confortului și protejarea ecosistemului pielii, îți va oferi și hidratarea necesară și poate fi o excelentă bază de machiaj. Se recomandă aplicarea ambelor produse atât seara, cât și dimineața.

Pentru mai multe detalii, adresați-vă medicului sau farmacistului. În Republica Moldova, produsele Ivatherm pot fi achiziționate în lanțul de farmacii “Farmacia Familiei”.

  • Din aceeaşi categorie:

Cicaderm Cremă Barieră, alegerea nr.1 pentru pielea fragilă și iritată – https://e-dermatologie.md/cicaderm-crema-bariera-alegerea-nr-1-pentru-pielea-fragila-si-iritata/