hny-mic

Stimaţi cititori, dragi prieteni,

În câteva ore, ne vom lua rămas bun de la anul 2016. Pentru echipa noastră, acest an a însemnat continuarea proiectului Health & Beauty Online Journal. Deoarece am investit multă dăruire și pasiune, rezultatele nu au întârziat să apară: peste 150 postări (rezumate, articole etc.) dintre cele mai diverse subiecte de actualitate medicală: dermatologie, urologie, ginecologie. Un loc aparte l-au ocupat / îl ocupă în agenda noastră problemele de medicină estetică, sexuală şi reproductivă. De asemenea, diverse curiozităţi, reflecţii despre viaţă, sfaturi pentru o relaţie fericită etc.

O revistă online este o carte scrisă în văzul tuturor. Cu o anumită periodicitate (zilnic, săptămânal, lunar), apar noi pagini, noi capitole şi – de ce nu!? – noi cititori. O revistă online este un spectacol jucat la scenă deschisă. Temele abordate, decorul, artificiile – toate sunt în mişcare, în perpetuă schimbare. Spectatorii vin şi pleacă. Cei fideli revin întotdeauna. O revistă online este un foişor, un loc izolat, dar sigur, în care ne adăpostim intimitatea, ne răscolim amintirile, ne împrospătăm cunoştinţele.

Ajunşi la finele anului 2016, Vă îndemnăm să ne însoţiţi şi de acum încolo. Vă promitem că şi în anul care bate la uşă – 2017 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai sincere gânduri, urări de pace şi sănătate.

La mulţi ani!

Cu alese consideraţiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/