Frumuseţe, mister, feminitate. Uneori, involuntar, punem semnul egalităţii între aceste cuvinte, aceste sensuri. Mai mult, frumuseţea este asociată frecvent cu armonia, sensibilitatea, dragostea. Iar ultimele, la rândul lor, sunt asociate cu o piele fină, catifelată, hidratată, fără riduri și fără pete hiperpigmentate, cu sprâncene expresive şi buze voluptoase.

Din păcate, timpul nu poate fi oprit în loc. Iată de ce, cu trecerea anilor, amprenta lui devine tot mai evidentă. Soluţia, însă, există! Din fericire, timpul poate fi încetinit. Tehnologiile moderne de înfrumuseţare şi tratament sunt o adevărată armă anti-îmbătrânire, iar rezultatele sunt pe măsură: o viață confortabilă și fericită, în armonie cu propria piele, până la și după menopauză. Chit că în ultimii ani și bărbații apelează tot mai des la aceste servicii.

În diferite culturi, la diferite popoare, au existat, de-a lungul timpului, diverse opţiuni pentru frumuseţe. De exemplu, machiajul Geisha în Japonia, peruca Marie-Antoinette în Franţa şi Anglia, gâtul alungit cu spirale din alamă în Tailanda, corsetele din os de balenă sau oţel în Anglia şi America, picioarele Lotus în China etc.

Astăzi, vremurile s-au schimbat, tehnicile de înfrumuseţare ale corpului omenesc căpătând noi aspecte, noi dimensiuni. Având în arsenal cele mai noi achiziţii ale industriei beauty, medicină estetică contemporană vă propune o gamă vastă de servicii şi proceduri: scrub, gomaj, peeling, mezoterapie, plastie de contur, injecţii cu toxină botulinică, plasmolifting, ozonoterapie etc.

Vă aştept cu drag!

Ana Nedelciuc, medic dermatolog-cosmetolog

Tel. programări consultaţii: 069339568.

Mă găsiți aici:

  • Centrul de Medicină Estetică Natura-Med,
    bd. Cuza-Vodă 13/8, sectorul Botanica, Chişinău

sau aici:

  • Beauty Room Lia,
    str. Columna 49, sectorul Centru, Chișinău