Titlul lucrării:

Ghid de sănătate şi frumuseţe, Chişinău, anul 2018, 208 pagini, ISBN 978-9975-3179-3-1.

Autor:

Sub redacţia lui Boris Nedelciuc, doctor în ştiinţe medicale, conferenţiar universitar, expert în medicină estetică.

Rezumatul lucrării:

Lucrarea constituie o sinteză a celor mai stringente aspecte medicale, juridice şi de management ale serviciilor de medicină estetică în Republica Moldova.

De asemenea, sunt reflectate cu lux de amănunte entităţile nozologice de bază ale dermato-cosmetologiei: seboreea (tenul gras, uscat şi mixt), acneea vulgară (coşurile), rozaceea (boala rozelor), dermatita peribucală (boala stewardeselor), dermatita seboreică (mătreaţa), alopecia androgenică (căderea părului) etc.

În altă ordine de idei, sunt abordate subiecte de perpetuă actualitate, de interes major pentru toate vârstele, dar mai ales pentru tineri: sănătatea sexuală şi reproductivă. Spre exemplu: compatibilitatea şi incompatibilitatea sexuală, disfuncţia erectilă, infertilitatea feminină şi masculină etc.

Pentru că rata divorţurilor este în continuă creştere, în finalul lucrării sunt oferite sfaturi în scopul păstrării iubirii în cuplu.

Ghidul mai curpinde o sumedenie de alte informaţii interesante.

Lectură plăcută!

Cu cele mai luminoase gânduri, autorul

P.S. Cititorii care-și doresc această carte o pot comanda la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

  • De același autor:

Noutăți editoriale: Dermatologie eponimică, toponimică și acronimică – https://e-dermatologie.md/noutati-editoriale-dermatologie-eponimica-toponimica-si-acronimica/