Titlul lucrării: Ghid de sănătate şi frumuseţe, Chişinău, 216 pagini.

Sub redacţia: Boris Nedelciuc, doctor în ştiinţe medicale, conferenţiar universitar, expert în medicină estetică.

Ghidul a fost aprobat în data de 4 iulie 2018 la şedinţa Consiliului de Management al Calităţii al USMF “Nicolae Testemiţanu” şi este editat cu suportul firmei Amofarm SRL, distribuitor exclusiv al produselor Noreva Laboratoires (Franţa) şi Sebamed (Germania) în Republica Moldova.

Lucrarea constituie o sinteză a celor mai stringente aspecte medicale, juridice şi de management ale serviciilor de medicină estetică în Republica Moldova.

De asemenea, sunt reflectate cu lux de amănunte entităţile nozologice de bază ale dermato-cosmetologiei: seboreea (tenul gras, uscat şi mixt), acneea vulgară (coşurile), rozaceea (boala rozelor), dermatita peribucală (boala stewardeselor), dermatita seboreică (mătreaţa), alopecia androgenică (căderea părului) etc.

În altă ordine de idei, sunt abordate subiecte de perpetuă actualitate, de interes major pentru toate vârstele, dar mai ales pentru tineri: sănătatea sexuală şi reproductivă. Spre exemplu: compatibilitatea şi incompatibilitatea sexuală, disfuncţia erectilă, infertilitatea feminină şi masculină etc.

Pentru că rata divorţurilor este în continuă creştere, în finalul lucrării sunt oferite sfaturi în scopul păstrării iubirii în cuplu.

Ghidul mai curpinde o sumedenie de alte informaţii interesante.

Lectură plăcută!

P.S. Cartea vă aşteaptă în lanţul de librării “Librarius”. Nu ezitaţi să treceţi pragul acestora.

  • Din aceeaşi categorie:

Noutăți editoriale: Dermatologie eponimică, toponimică și acronimică – https://e-dermatologie.md/noutati-editoriale-dermatologie-eponimica-toponimica-si-acronimica/