Stimaţi cititori, dragi prieteni,

Anul 2017 îşi deapănă ultimele file. Pentru revista noastră, a fost un an plin de zbucium, dar şi de realizări frumoase. Într-o lume în care tehnologiile informaţionale sunt omniprezente, nu este uşor să te menţii în top. Internetul este o reţea în continuă expansiune, iar anual apar zeci, sute şi mii de site-uri. Prin eforturi comune, am reuşit, totuşi, să ne facem văzuţi şi auziţi. Este meritul Dvs., al tuturor. Aprecierile, dar şi criticile pe care le exprimaţi, ne motivează să muncim mai bine, mai calitativ.

Din varia considerente, am finisat trei rubrici importante: curiozităţi, gânduri care ne pun pe gânduri şi viaţa în cuplu. Surprizele, însă, nu s-au oprit aici. În locul acestora am iniţiat două capitole noi. Pentru că cititorii noştri se îngrijesc nu numai de frumuseţea fizică, dar şi de cea spirituală, am lansat, de curând, un nou subiect: reflecţii despre cărţi. O altă temă, universul mineralelor, Vă aşteaptă s-o lecturaţi. De asemenea, vom continua seria de publicaţii dedicate dermatologiei, problemelor de estetică şi sexualitate.

Ajunşi la finele anului 2017, Vă îndemnăm să fiţi în continuare alături de noi. Vă promitem că şi în anul care vine – 2018 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai luminoase gânduri, urări de bine şi sănătate.

La mulţi ani!

Cu alese consideraţiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2017! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2017/

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/