Stimaţi cititori, dragi prieteni,

În curând, despre anul 2018 se va vorbi la timpul trecut. Pentru echipa Health & Beauty Online Journal a fost un an complicat, dar rodnic. Graţie unor eforturi conjugate, am continuat seria de publicaţii ancorate pe cele mai stringente probleme de dermatologie şi medicină estetică. Pentru că depunem multă pasiune în ceea ce facem, ne bucurăm de un interes sporit, în continuă creştere, în rândul internauţilor. Vă mulţumim mult pentru încrederea acordată. Acest lucru ne motivează să muncim mai bine, mai calitativ.

Un site este aidoma unei cascade, informaţia fiind în perpetuă mişcare, schimbare. Iar revista noastră nu-i o excepţie. Astfel, în anul care ne părăseşte, unele rubrici interesante (Universul mineralelor, Reflecţii despre cărţi) au fost înlocuite cu altele, la fel de interesante, captivante (Arta enciclopedica, Farmacia populară). De asemenea, v-am surprins cu o porţie nouă de postări despre frumuseţe şi sexualitate, tradiţie pe care o vom continua şi în anul următor. În altă ordine de idei, vom promova în continuare cele mai importante evenimente medicale, noutăţi editoriale şi farmaceutice.

Ajunşi la finele anului 2018, Vă îndemnăm să fiţi în continuare alături de noi. Vă promitem că şi în anul care vine – 2019 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai frumoase gânduri, urări de noroc şi sănătate.

La mulţi ani!

Cu alese consideraţiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2018! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2018/

La mulți ani, 2017! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2017/

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/