Stimați cititori, dragi prieteni,

Anul 2021 își deapănă ultimele file. Pentru revista noastră, a fost un an complex, dar productiv. În pofida pandemiei Covid-19, am reușit să ne facem văzuți și auziți. Este meritul Dvs., al cititorilor, care ne motivați să muncim mai bine, mai calitativ. Astfel, prin publicațiile noastre (rezumate, articole, prezentarea unor evenimente medicale, respectiv prezentarea unor noutăți editoriale etc.) încercăm să vă informăm cu promptitudine despre cele mai interesante noutăți în materie de sănătate și frumusețe.

În acest an, de exemplu, la solicitarea mai multor colegi am inițiat niște rezumate, având drept țintă promovarea importanței cunoașterii dermatologiei, în general, și a unor maladii cutanate concrete, în particular, în vederea obținerii competențelor în cosmetologie: patologia buzelor, patologia părului, patologia unghiilor etc. Pentru că cititorii noștri se îngrijesc nu numai de frumusețea fizică, dar și de cea spirituală, vom continua și în anul care vine rubrica Caleidoscop. De asemenea, vom continua seria de publicații dedicate problemelor de sexualitate.

Ajunși la finele anului 2021, vă îndemnăm să fiți în continuare alături de noi. Vă promitem că și în anul care vine – 2022 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai luminoase gânduri, urări de bine şi sănătate.

La mulți ani!

Cu alese considerațiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2021! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2021/

La mulți ani, 2020! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2020/

La mulți ani, 2019! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2019/

La mulți ani, 2018! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2018/

La mulți ani, 2017! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2017/

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/