Stimaţi cititori, dragi prieteni,

În curând, despre anul 2022 se va vorbi la timpul trecut. Pentru echipa Health & Beauty Online Journal a fost un an dificil, dar productiv. Pandemia Covid-19, iar prin conexiune și alte tulburări sociale (războiul din Ucraina, criza refugiaților, criza energetică etc.) ne-au demonstrat încă o dată actualitatea și importanța revistelor online, în scop de informare și instruire la distanță. Astfel, ne bucură nespus de mult interesul studenților, rezidenților, medicilor față de rubricile noastre dedicate cosmetologiei și dermatologiei. Vă mulţumim mult pentru încrederea acordată. Aprecierile voastre ne motivează să muncim mai bine, mai calitativ.

Revista noastră, însă, nu este citită doar de cei în halate albe, ci și de sute, respectiv mii de internauți care nu au tangențe cu medicina, dar care vor să fie la curent cu cele mai noi informații în materie de sănătate, frumusețe și sexualitate. Iată de ce vom publica și de acum încolo diverse noutăți, știri, opinii dedicate acestor subiecte. De asemenea, vom promova vechea, dar îndrăgita rubrică Caleidoscop, unde vă oferim cu regularitate sfaturi despre probelemele noastre existențiale – viața de familie, relațiile cu copiii, reflecții despre cărți, diverse curiozități etc.

Ajunşi la finele anului 2022, vă îndemnăm să fiţi în continuare alături de noi. Vă promitem că şi în anul care vine – 2023 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai frumoase gânduri, urări de noroc şi sănătate.

La mulţi ani!

Cu alese consideraţiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2022! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2022/

La mulți ani, 2021! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2021/

La mulți ani, 2020! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2020/

La mulți ani, 2019! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2019/

La mulți ani, 2018! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2018/

La mulți ani, 2017! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2017/

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/