Stimaţi cititori, dragi prieteni,

În câteva ore, ne vom lua rămas bun de la anul 2023. În pofida mai multor dificultăți, acest an ne-a întărit convingerea că tehnologiile informaționale rămân în continuare un mijloc important de informare, instruire și divertisment. Ne bucurăm nespus de mult că printre cititorii noștri sunt nu doar cadre medicale (studenți, rezidenți, medici), ci și reprezentanți ai publicului larg, non-medical, dornici de noutăți în domeniul dermatologiei și cosmetologiei. Vă mulțumim mult pentru insistența cu care ne urmăriți. Comentariile pe care le exprimaţi (atât pozitive, cât și negative), ne motivează să muncim mai bine, mai calitativ.

În anul 2024, vom continua să publicăm știri despre evenimentele medicale aferente specialității noastre, diverse noutăți editoriale și farmaceutice, rezumate și articole dedicate problemelor de sănătate, frumusețe și sexualitate. Astfel, la sugestia unor colegi, vom continua să vă informăm, în cadrul rubricii Vademecum Dermatologicum, despre achizițiile de ultimă oră într-un șir de patologii cutanate, multe dintre ele cu rezonanță estetică. Vom continua, de asemenea, să publicăm informații interesante la rubrica Caleidoscop, oferindu-vă sfaturi prețioase despre viața de familie, relațiile cu copiii, diverse curiozități etc.

Ajunşi la finele anului 2023, vă îndemnăm să fiţi în continuare alături de noi. Vă promitem că şi în anul care bate la ușă – 2024 – vom fi receptivi la preocupările Dvs.

În contextul sărbătorilor de iarnă, venim către voi cu cele mai luminoase gânduri, urări de noroc şi sănătate.

La mulţi ani!

Cu alese consideraţiuni, echipa Health & Beauty Online Journal

  • Din aceeaşi categorie:

La mulți ani, 2023! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2023/

La mulți ani, 2022! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2022/

La mulți ani, 2021! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2021/

La mulți ani, 2020! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2020/

La mulți ani, 2019! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2019/

La mulți ani, 2018! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2018/

La mulți ani, 2017! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2017/

La mulți ani, 2016! – https://e-dermatologie.md/la-multi-ani-2016/